مراسم نخستین سالگرد شهادت شهید سید حسن نصرالله در مشهد برگزار شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) نماینده سابق مقام معظم رهبری در سوریه: جامعه باید با شهدا زندگی کند + فیلم یادواره شهدا فرصتی برای جلوگیری از تحریف تاریخ انقلاب است مراسم اختتامیه یادواره شهدای گوهرشاد، حرم مطهر رضوی، مکه و منا برای نخستین‌بار در مشهد برگزار شد (۸ مهر ۱۴۰۴) یک شیشه مربای دل‌تنگی زینت‌هایی که بلای جان شده‌اند | درباره کتاب «آرایش و زینت» خادمان زلال رضوان در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تقدیر شدند سردار کارگر: جنگ ۱۲ روزه آموزه‌های زیادی برای ایران و جهان به همراه داشت ساخت مساجدی سازگار با محیط زیست در اندونزی جانبازان بی‌پرونده، ترکش‌های بی‌درصد! ارائه وام مسکن به ایثارگران در روزهای آینده + رقم وام کتاب جامع اشعار عاشورایی برای مداحان اهل بیت(ع) حکم شرعی شستن لباس نجس در ماشین لباس‌شویی چیست؟ مراسم بزرگداشت سالگرد شهادت آیت‌الله هاشمی‌نژاد در مشهد برگزار می‌شود(۱۰ مهرماه ۱۴۰۴) کربلا در آستانه ایام فاطمیه سیاهپوش شد اعلام ویژه‌برنامه‌های سالروز میلاد امام حسن عسکری(ع) در حرم مطهر امام‌رضا(ع) تشکیل ۵ کمیته تخصصی برای برگزاری اجلاس بین‌المللی پیرغلامان حسینی در مشهد تعویض فرش‌های حرم مطهر امام‌حسین(ع) مادر شهیدان «حسینی‌مزینانی» پس از سال‌ها صبوری به ۳ فرزند شهیدش پیوست برگزاری نخستین همایش ملی «حقوق و کرامت انسان در سیره سیاسی ـ اجتماعی حضرت امام‌رضا(ع)» در مشهد
سرخط خبرها

تدوین شیوه‌نامه‌ای برای ثبت‌نام اتباع جهت حضور در اربعین | صدور شناسه ملی برای ۳۲۰۰ موکب

  • کد خبر: ۳۴۸۵۸۳
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۸
تدوین شیوه‌نامه‌ای برای ثبت‌نام اتباع جهت حضور در اربعین | صدور شناسه ملی برای ۳۲۰۰ موکب
در یکصدوسی و هفتمین جلسه ستاد مرکزی اربعین شیوه‌نامه‌ای برای ثبت‌نام اتباع جهت حضور در راهپیمایی اربعین تدوین شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکصد و سی و هفتمین جلسه ستاد مرکزی اربعین با حضور علی‌اکبر، پور جمشیدیان رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی و استانداران صبح امروز ۸ مردادماه در وزارت کشور برگزار شد.

مجید نامجو، جانشین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در این جلسه گفت: ما ۱۴ قرارگاه داریم که ۱۰ قرارگاه آن در مبادی ورودی و خروجی و چهار تا در عراق استفاده از زائران تلاش می‌کنند.

تا امروز نزدیک ۳۲۰۰ موکب شناسه ملی دریافت کردند

وی افزود: تا امروز نزدیک ۳۲۰۰ موکب شناسه ملی دریافت کردند و ۴۰۰ خودرو با هماهنگی مرزبانی عراق از مرز عبور کرده و در شهر‌های زیارتی نجف کربلا کاظمین سامرا و همچنین مسیر پیاده‌روی در حال مستقر کردن مواکب هستند.

وی همچنین تاکید کرد: به نظر می‌رسد امسال بتوانیم پذیرایی مناسبی از زائرین داشته باشیم به اندازه کافی آب و یخ در قرارداد‌های مختلف تأمین شده است.

اقدامات شهرداری تهران برای خدمت رسانی به زائران اربعین

داود گودرزی عضو کمیته خدمات شهری ستاد مرکزی اربعین در این نشست بیان کرد: ما به کمک شهرداری کلانشهر‌ها در هشت مرز نیرو‌های مستقر کردیم ۲۲ شهرداری علاوه بر شهرداری‌ها و استانداری‌های مرزی با ما همکاری دارند.

وی افزود: علاوه بر این در شهر‌های نجف کربلا کاظمین سامرا و طریق نجف کربلا هم افرادی را مستقر کردیم.

گودرزی همچنین گفت: فعالیت اصلی ما بحث حضور پاکبان‌ها و نظافت معابر است همچنین در تأمین مهپاش‌ها و سایبان‌ها سرویس‌های بهداشتی و نظافت و نگهداشت آنها و همچنین تأمین سرویس‌های بهداشتی سیار نیز اقداماتی انجام شده است.

وی با اشاره به خروج اتباع غیر مجاز گفت: امسال کارگران اتباع نداریم و تماماً از کارگران ایرانی استفاده می‌کنیم، اما بیش از سال گذشته نیروی انسانی اعزام کرده و ماشین آلات بیشتری برای خدمات رسانی در نظر گرفته‌ایم.

وی گفت: در خصوص تأمین آب و یخ هم کمک‌هایی به مسئولان امر می‌دهیم هر آنچه نیاز است و می‌شود فوری تأمین کرد اگر در مرز‌های شهر‌های عتبات مشکلی وجود داشته باشد ما کمک خواهیم کرد مثلاً در شلمچه و جذابه در بحث سایبان و مهپاش اقداماتی انجام داده‌ایم.

وی درخواست کرد که استانداران و شهرداران در خصوص اعزام پاکبانان داوطلب همکاری کنند.

یار احمدی، عضو کمیته اتباع و مهاجرین خارجی ستاد مرکزی اربعین در این جلسه گفت: امسال با طرح سامانه اتباع خارجی مواجه بودیم این موضوع نگرانی‌هایی در خصوص ایجاد محدودیت برای اتباع مجاز ایجاد کرده بود که بر اساس مصوبات کمیته اربعین محدودیتی برای آنان وجود ندارد.

وی افزود: امسال اتباع خارجی که در کشور ما حضور داشته و به دنبال ایجاد موکب بودند نیز اعزام شدند شیوه نامه‌ای برای ثبت نام اتباع برای حضور در اربعین تدوین شده و ۶۰ هزار سند خادم صادر شده است. همچنین سامانه ویژه اربعین مستقل در سامانه گذرنامه فعال است.

وی تاکید کرد: مرز‌های زمینی تحت بازرسی‌های قرار گرفته است و یکی از مرز‌ها به عنوان مرز جایگزین برای کاهش ازدحام در نظر گرفته شده است.

یار احمدی همچنین گفت: اتباع باید از مرز‌های زمینی به صورت گروهی وارد شوند که قابل کنترل باشد همچنین از استان‌های معین گرفت کمک گرفته می‌شود که بشود از امکانات حمل و نقل کشور افغانستان چه به صورت هوایی و چه به صورت زمینی بهره بگیریم.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->